I fire Station 2 Special udsendelser sætter tv-stationen fokus på kærlighed, når den udvikler sig til et mareridt med store konsekvenser som vold og voldtægt. Randers Krisecenter har som et af de få krisecentre i landet valgt at invitere offentligheden inden for og vise, hvad der foregår på et krisecenter. Det sker i tv-dokumentarens første udsendelse på torsdag 28. januar, klokken 20.50
 
Mere end 30.000 danske kvinder lever hvert år i et voldeligt parforhold. For mange af dem sker det udover de synlige skader med skyld og skam til følge. Med tv-dokumentaren ”Station 2 Special: Fra kærlighed til had” vil TV 2 Danmark fjerne tabuerne omkring vold mod kvinder. Derfor har Randers Krisecenter, som et af landets 42 krisecentre for kvinder, valgt at åbne dørene for tv-programmet. Normalt er det et sted, som er lukket for offentligheden af hensyn til de kvinder, som opholder sig på stedet. Krisecentret vægter sikkerheden højt og har blandt andet både videoovervågning og dørtelefon, ligesom det kun er personalet, der må åbne døren.
”Når vi som nu har valgt at invitere et kamerahold inden for, skyldes det et behov for at vise, hvad der sker på Randers Krisecenter. Når man lever med en afstand til det omkringliggende samfund, hvilket vi naturligt gør som krisecenter, kan det samtidig også været svært at gøre opmærksom på, at tilbuddet findes. Flere af de kvinder som kommer her, kendte reelt ikke tilbuddet før de faktisk havde fået hjælp fra os,” fortæller Hanne Willemoes, der er leder af Randers Krisecenter.
Kvinderne, som får hjælp på de danske krisecentre, kommer fra alle samfundslag og har været udsat for vold af både fysisk og psykisk karakter – eller for trusler om vold. En del af kvinderne har også sine børn med på krisecentret. Børnene er ofte også mærket af volden. Mere end en tredjedel af dem har selv direkte været udsat for vold, imens tre ud af fire børn på krisecentrene har været vidne til vold mod deres mor. En tredjedel af børnene har desuden været vidne til fysisk vold mod deres søskende.
I tv-udsendelsen ser vi, hvordan Randers Krisecenter hjælper både mor og barn tilbage til en normal hverdag uden vold. En af mødrene, Pia, har valgt at stå frem med sin historie. I udsendelsen, der sendes torsdag den 28. januar, fortæller Pia, hvordan hun og datteren endte på krisecenter ved at køre 200 kilometer til Randers. ’Station 2 Special’ følger i alt 12 danske kvinder i løbet af fire programmer. Kvinderne har alle har haft modet til at stå frem for at være med til at hjælpe andre. De fire dokumentar programmer sætter fokus på både stalking, mishandling, fysisk som psykisk vold, jalousi, voldtægt, tortur og drab.