På grund af omkørsel for bybusserne på grund af vejarbejde på Gl. B´Hobrovej er der nu nedlagt to-tre stoppesteder. Det betyder at man skal gå ekstra langt for at komme med 6´erne og det har fået en ældre borger til at reagere
 
Den 80-årige borger (der ikke ønsker sit navn i avisen) og som bor ved Sct. Clemens Kirke, har henvendt sig til Din Avis, fordi han mener, det ikke er godt nok at kommunen og Midttrafik har nedlagt stoppesteder, så de ældre og gangbesværede skal gå ekstra lang for at komme med bussen. Det drejer sig om bu nr 6, der normalt kører ad Nyvangsvej, Nyvej og ned ad Hobrovej.
“Vi er flere ældre, der har snakket om det i bussen, og vi kan ikke forstå, at man ikke har lavet et stoppested på Rådmandsboulevard ud for Netto. Der er jo et i forvejen, når man skal den anden vej”, fortæller han.
Din Avis ringede til Midttrafik, der henviste til administrator for den kollektive trafik i Randers Nanna Andersen fra kommunen. Og hun er faktisk glad for henvendelsen.
“Man må gerne ringe til os, hvis der er noget, man ikke kan forstå med hensyn til stoppestederne. Vi vil gerne gøre det så nemt for de borgere, der skal med bussen”, siger hun til Din Avis.
Hun fortæller også at man løbende er i dialog med Midttrafik og at det er chaufførerne, der skal fortælle, hvor det vil være mest fordelagtigt at gøre stop på en rute.
“Så nu er det faktisk sådan, at vi overvejer at lave et stoppested netop på Rådmandsboulevard ud for Netto på den anden side. Vi har ikke været bekendt med, at det var et behov hos kunderne, men nu vil vi da kigge på det en ekstra gang. For sådan en beslutning kan jo godt laves om”, lover hun.
Men det er i sidste ende chaufførerne, der skal give videre om de synes, at det er forsvarligt at gøre stop på boulevarden, grundet den ekstra trafik der er på stedet på grund af lukningen af Gl. Hobrovej.
Alternativt, siger hun, kan borgere der ikke kan holde til at gå langt, tage 12´eren der stopper ved Shell på Hobrovej, hvor der er lavet stoppested.
Gl. Hobrovej vil være lukket cirka syv måneder endnu, og det er længe at vente for de ældre, hvis ikke der oprettes endnu et stoppested, mener den ældre borger, der har henvendt sig til avisen.