Rigtig mange børn er kommet med flotte og farverige bud på dette, og Randers Storcenter har nu sammen med kunstneren Jimi Holstebro, fundet 5 flotte løsninger, som tilsammen skal danne rammen om denne trolds udsmykning.
Søndag d. 19. juni kl. 11 på Centertorvet, vil Jimi Holstebro være i gang med at dekorere trolden ud fra de 5 farverige løsninger. De fem børn er også på centertorvet, og kan både se og være med i dialogen, når Lykketrolden tager form.
Den dekorerede Lykketrold skal på auktion i foråret 2017, hvor 100% af salgsbeløbet doneres til Kræftens Bekæmpelse.
 
Randers Storcenter er Lykketrold Fundraiser.
Lykketrold Fundraiser er en non-profit event, som er udviklet med det formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
Hver tredje dansker rammes af kræft, og sygdommen er den hyppigste dødsårsag i Danmark. Derfor ønsker Lykketrold Fundraiser at bidrage med midler til  Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning.
Lykketrold Fundraiser handler om at sætte fokus på kræft, men også at vi sammen kan bidrage med midler, så der kan forskes i årsagerne til kræft så færre får kræft, tidligere at kunne stille diagnoser og finde behandlingsformer med færre bivirkninger.
Konceptet tager udgangspunkt i erfaring fra internationale kampagner såsom CowParade og ElephantParade.
 
Kunstneren Jimi Holstebro overfører børnetegningerne
Siden efteråret 2015 har Jimi Holstebro samarbejdet med bySommer, som designer af  Lykketrolde for sponsorer og kunstnere i forbindelse med ”Lykketrold Fundraiser” der løber af staben i efteråret 2016. På søndag vil Jimi overføre elementer fra børnenes forslag sammen til et kunstværk.
Jimi Holstebro arbejder i rummet mellem kunst og såkaldt grafisk facilitering – altså professionelle, tegnede referater hvor tegneren arbejder direkte sammen med dem, referatet handler om. 
Men uanset om han forbereder galleriudstillinger eller er på arbejde i en virksomhed, så er der en klar inspiration fra de tegneserier han har læst siden han var barn. Den barnlige fascination er langt fra død, men den er nu suppleret af et bevidst arbejde med det tegneserieformen kan. Der er mere tid, langt større råderum og, vigtigst, mulighed for at pirre beskuerens fantasi.
”Det rigtigt fascinerende ved tegneserier er det, der sker imellem tegningerne.  Det arbejder jeg bevidst med”.
Derudover bruger han aktivt sin lange erfaring med både undervisning, procesdesign og ledelse, når han er ude hos kunder, der både tæller det private erhvervsliv og offentlige institutioner.