Medarbejdere fra Randers Krisecenter vendte i sidste uge hjem fra Grønland, efter de i slutningen af august deltog i en konference om vold i hjemmet og underviste 60 fagfolk fra grønlandske krise- og familiecentre. Konferencen ”Vold i hjemmet – et fælles ansvar” er en del af Projekt Kattunneq og den officielle åbning blev foretaget af Kronprinsesse Mary
 
Det var en samtale med en projektleder fra Mary Fonden, der resulterede i at Hanne Willemoes Knudsen og Pia Nielsen i slutningen af august var i Grønland for at tale om deres erfaringer fra arbejdet i krisecenteret. De to kvinder er henholdsvis leder og souschef på Randers Krisecenter.
Pia Nielsen var inviteret med til konferencen for at fortælle om krisecentrets samarbejde med Østjyllands Politi og Hanne Willemoes Knudsen skulle dels deltage i en paneldebat om tværfagligt samarbejde og dels holde et oplæg for en gruppe fagfolk fra hele Grønland, fortæller centerlederen:
”Louise Obel Bank fra Mary Fonden kontaktede os, fordi vi i 2013-15 deltog i projektet ”Interventionscenter ved partnervold”, som gik ud på at politiet ved sager om partnervold henviser til Interventionscentret, som så står klar med hjælp og rådgivning.  På Grønland havde de haft et lignende projekt og ønskede, at vi fortalte om vores erfaringer med dette samarbejde med bl.a. Østjyllands Politi.”
 
Mary Fonden rakte ud