Lykke Tovgaard er netop tiltrådt som privatkunderådgiver i Sparekassen Danmarks afdeling på Østervold i Randers. Det fremgår af en pressemeddelelse fra sparekassen.

»Det, der tiltaler mig ved Sparekassen Danmark, er sparekassens fokus på udstrakt tilgængelighed over for vores kunder. Altså at vi holder møder med vores kunder på det tidspunkt, der passer kunden – hos os eller hjemme hos kunden. Det skaber en stor fleksibilitet,« udtaler Lykke Tovgaard i pressemeddelelsen.

»Desuden er jeg begejstret for sparekassens værdier, der passer til mig som person: Tillid, sund fornuft og ambitiøs.«

Lykke Tovgaard kommer fra en stilling som privatkunderådgiver i Sydbank i Randers, hvor hun arbejdede i godt seks år og i øvrigt var tillidsrepræsentant. Tidligere har hun været ansat i mere end 11 år i Andelskassen, dels i Hobro og dels i Randers.

Lykke bor i Helsted med sine to børn på 8 og 12 år. Flere gange om ugen tager hun gerne en løbetur, og så bliver det ofte til en gåtur med det nyeste medlem af familien – hundehvalpen Otto, som kom til for få uger siden.

Sparekassen Danmarks afdeling på Østervold i Randers er i øvrigt i gang med en omfattende modernisering.

Erhvervscenteret er flyttet fra 1. sal til gennemrenoverede lokaler på 2. sal. Førstesalen er blevet til et moderniseret fællesområde med mødelokaler og kantine, og lige nu pågår arbejdet med at renovere stueetagen, hvor privatkundeafdelingen har hjemme.