Med i bandet er eks-randrusianeren Bjørn Egeskjold. Han vender for en aften hjem til byen med sit band Fool´s Paradise. Der er tale om acid rock-bandet, som spiller egne numre inspireret af bl.a. Pink Floyd’s symfoniske lyd og Fleetwood Mac’s mere følsomme sange. Tidligere på måneden vandt Fool’s Paradise Tysklands største konkurrence for bands, der spiller deres egen musik, Hamburg Band Contest. Ved finalen i Markthalle fik danskerne 70 procent af samtlige afgivne stemmer.
Med i Fool’s Paradise er den randrusianske musik Bjørn Egeskjold, der for 13 år siden forlod Randers for at blive skoleleder i Ladelunds danske skole på den anden side af den tyske grænse. Egeskjold ledte efter nye udfordringer rent musikalsk og kom ved et tilfælde i kontakt med guitaristen, sangen og komponisten Detlef Kapteina, som var ved at opgive sit gamle band Fool’s Paradise, som han ellers havde stået i spidsen for siden 1999.
I den tyske konkurrence var Fool’s Paradise inviteret med på et wild card som eneste udlændinge. 140 orkestre deltog, og der var ni tyske finalister, der måtte overgive sig til danskerne. Bandets lyd er international og selv de mest lyriske sange serveres med stor lyd og power i både guitarspillet som i Kapteina’s og Bettina Meyer’s vokaler.
“Vi var i øvrigt i Randers lige efter starten for et par år siden”, fortæller musikerne i Fool’s Paradise.