Ny forestilling af Chris Minh Doky på Værket 9. december.

’Dance Ballerina Dance’ er en helt ny forførende juleforestilling med stjerner fra Den Kongelige Ballet, New York City Ballet og Chris Minh Dokys orkester. Og nu kommer forestillingen til Randers. Det fremgår af en pressemeddelelse.

’Dance Ballerina Dance’ har været flere år undervejs, og den er skrevet af Chris Minh Doky.

’Dance Ballerina Dance’ er en dansende og musikalsk omfavnelse af julen. En adgangsbillet til et snedækket og juleudsmykket New York, hvor kærligheden banker på midt i den travle juletid. Croonerklassikerne smyger sig om publikum, mens et ægte romantisk juleeventyr er under opsejling.

»Jeg glæder mig vildt til, at vi skal skyde gang i julestemningen med ’Dance Ballerina Dance’ – det bliver intet mindre end magisk. Og så er jeg lykkelig for, at vi har kunnet samle så stærkt et dream-team af dansere og musikere. Det er helt unikt,« siger Chris Minh Doky i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under billedet

Chris Minh Doky er en af verdens bedste jazzbassister. Han er født i Danmark og bor her fortsat, men han arbejder ofte i New York, hvor han spiller sammen med de allerstøre jazzmusikere, komponerer og producerer. Pressefoto

Publikum kan se frem til at opleve et stjernespækket cast anført af nogle af dansk ballets største stjerner: solodanser ved Den Kongelige Ballet samt stjerne-solodanser på American Ballet Theater i New York Alban Lendorf og amerikanske Holly Dorger, der til dagligt er solodanser hos Den Kongelige Ballet samt Ask la Cour, der til dagligt er solodanser på New York City Ballet.

En kærlighedshistorie

’Dance Ballerina Dance’ er kærlighedshistorien om den unge succesfulde ballerina Audrey (Holly Dorger) og jazzmusikeren Gene (Ask la Cour), der trods både udfordringer, tvivl og misforståelser finder hinanden. Det sker dog ikke uden lidt magisk hjælp fra Santa (Alban Lendorf), der både spreder julestemning og forelskelse bag kulisserne.

Musikalsk kan publikum glæde sig til udødelige croonerklassikere som ‘It Had To Be You’, ‘Please Come Home For Christmas’, ‘White Christmas’, ‘Winter Wonderland’, ‘The Christmas Song’, ‘Baby It Is Cold Outside’, ‘My Heart Belongs To Daddy’, ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ og mange flere.

Det er Randers Teaterforening, der har bragt koncert og ballet til Værket, hvor forestillingen spiller lørdag 9. december.

gs