En 31-årig mand er anholdt, efter en 30-årig mand torsdag aften afgik ved døden efter knivoverfald.

Af Jonas Wrede Hansen, Jyllands-Postens Lokalaviser

En 30-årig mand afgik torsdag aften ved døden, efter han blev stukket ned i Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi på X.

Knivoverfaldet skete på en adresse i det nordøstlige Randers, og den 30-årige mand døde kort tid efter, oplyser politiet.

Torsdag aften var der meget politi til stede. Kilder fortæller om mere end 10 politibiler i krydset mellem Platanvej og Gråpilevej, mens flere personer på Facebook oplyser, at de ikke kunne hjem, på grund af afspærringer.

En 31-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drab.

Torsdag aften kl. 21.29 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse af, at en 30-årig mand var blevet stukket med kniv ude foran sin bopæl i det nordøstlige Randers.

Flere patruljer blev sendt til adressen, hvor den 30-årige mand kort tid efter blev erklæret død. Et større område blev afspærret, og politiet har igennem hele natten været massivt til stede i området for at foretage sporsikring, indhente videoovervågning og tale med vidner.

En 31-årig mand blev kort tid efter anmeldelsen truffet på en nærtliggende tankstation af en patrulje, der var på vej til gerningsstedet. Den 31-årige udviste mistænkelig adfærd og blev af patruljen fundet i besiddelse af genstande, der kunne kobles til gerningsstedet. Han blev derfor anholdt, sigtet for drab kl. 21.51.

”Det er stadig for tidligt for os at konkludere, hvad der præcist er foregået i tiden op til selve knivstikket, men der er ikke noget, der tyder på, at de to personer har kendt hinanden på forhånd eller haft en forudgående relation,” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard.

Vidner og naboer med videoovervågning efterlyses

Østjyllands Politi efterlyser vidner, der måtte have set eller hørt noget i relation til episoden. Politiet beder samtidig beboere i det nærtliggende boligområde om at gennemse videoovervågning fra hus og bil, da der muligvis kan være oplysninger, som er interessante for politiets efterforskning.

Der er nærmere bestemt tale om borgere i området mellem Hadsundvej/Marineborgvej samt Akacievej/Platanvej i 8930 Randers NØ.

”Vi har en formodning om, at vi har fået anholdt den rigtige gerningsmand, og at han har begået drabet alene. Vedkommende er ikke fra lokalområdet, og vi ser sagen som værende dybt ulykkelig,” siger Fleming Nørgaard.

I løbet af fredagen og weekenden igennem vil politiet fortsat være synligt til stede i området med flere patruljer.

Der forventes fremstilling i grundlovsforhør ved Retten i Randers senere fredag eftermiddag. Her vil anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi anmode om lukkede døre af hensyn til sagens efterforskning.