Når de danske TV- og radiostationer har tema om Melodi Grand Prix eller dansktopmusik, er det gerne Henrik Smith-Sivertsen, der bliver ringet til. Af samme grund bliver han af Ekstra Bladet med deres vanlig sans for spidsformuleringer kaldt ”Dansktop-professoren”.

»I virkeligheden er Henrik Smith-Sivertsen forskningsbibliotekar ved Det Kongelige Bibliotek i København, men det ændrer ikke på, at han nok er et af de mennesker herhjemme, der har størst viden om – og kærlighed til – den dansksprogede underholdningsmusik,« fortæller Mik Stegger, musikformidler på Randers Bibliotek.

Onsdag 13. marts besøger dansktop-eksperten Randers Bibliotek, hvor han tager gæsterne på den helt store rundfart i genren. Mik Stegger akkompagnerer på guitar.

Entré. Billetter kan bestilles på Randers Biblioteks hjemmeside eller købes i biblioteket.