Julehytterne på Rådhustorvet er fyldt med godter, der er bæredygtig og indendørs juleworkshop for børnefamilier og livemusik i gaderne.

Randers midtby er noget helt særligt og ikke mindst i december, når byen funkler med tusindvis af julelys.

Igen i år er der en masse juleoplevelser for hele familien, kan Randers City berette i en pressemeddelelse.

Julehytterne har taget plads på Rådhustorvet. Her kan byens besøgende hver dag frem til 23. december købe æbleskiver, varm kakao, julepynt, kunsthåndværk og meget mere.

Julemanden gæster Randers City og tager sin julekone med. Parret bevæger sig rundt i byens gader, hvor de er klar til at give en krammer, vise julekanen frem og tage imod de meget vigtige ønskesedler.

Julemanden tager også plads i sin stol på Slotspladsen, så årets julebillede kan komme i hus.

Julemanden besøger Randers City 9. og 16. december.

Nisser og workshop

Foruden julemanden kan de besøgende i Randers midtby være heldige at støde på spraglenisserne, som spreder masser af julestemning og godt humør.

I No. 17 – Huset for bæredygtig handling i Slotscentret er det i år muligt at deltage i bæredygtig juleworkshop for børnefamilier. Her kan deltagerne lave juledekorationer, snekugler, genbrugsjulepynt og til-og-fra-kort. Det sker 10., 17. og 22. december.

Traditionen tro kan man få en tur gennem byen i hestevogn. Det sker hver fredag, lørdag og søndag frem til 23. december.

I december kører butikkerne desuden med udvidede åbningstider, og julens velkendte melodier kan høres i gaderne, når Randers Nisserne fra Søndermarkens Blæseorkester spiller.

Læs meget mere Randers Citys hjemmeside.

gs