Der er 93 procents sandsynlighed for sne 1. december. Så måske ender det med et kryds i ‘ja’ i vores quiz om 2023-begivenheder i Randers.

Fra 30. november til 3. december er der ifølge DR hele 93 procents sandsynlighed for, at der ligger op til en halv centimeter sne på jorden.

Hvis du har deltaget i Randers Dysten, så kan du godt vente på 1. december i spænding.

41 procent af de indsendte kuponer gætter på, at der et sted i Randers Kommune ligger sne på jorden 1. december. Dermed kan sneen ændre på, hvem der kan vinde seks billetter til teaterstykket ’Gnisten og pakkefabrikken’, der spiller i december måned på Randers Teater.

»Sandsynligheden for, at der ligger mindst en halv centimeter sne et eller flere steder i Danmark, er kraftigt stigende og når sit maksimum i midten og slutningen af denne uge, hvor vi har udsigt til udbredt kulde med dagsfrost flere steder,« lyder det i en prognose fra DR.

Sådan ser svarene ud indtil videre på kuponen i Randers Dysten. Vi finder næste kvartalsvinder efter 1. december. Illustration: Kian Johansen

Randers Dysten

Din Avis har stillet 14 spørgsmål om mulige begivenheder, der kunne finde sted i Randers i 2023′

Hvert kvartal har vi fået tidsmæssigt svar på to af spørgsmålene. De resterende har vi fået svar på i løbet af 2023.

Dermed er der allerede fundet tre kvartals-vindere

Spørgsmål 7 om en badesø blev et nej.

Nu venter vi på, om det sner 1. december for at kunne finde den fjerde og sidste kvartalsvinder

Hovedpræmien er et citygavekort på 1.000 kroner.

Vinderen trækkes mellem de kuponer, der har gættet rigtigt på flest spørgsmålIngen har svaret korrekt på samtlige af de første syv spørgsmål.

Dermed kan man stadig vinde hovedpræmien, selvom man ikke har ramt plet på alle spørgsmålene