Combat klar til julesul og julesmæk
 
Combat Boxing Randers er stort set klar med klubbens internationale juleboksestævne fredag den 9. december i Fritidscentret. For fjerde år i træk med tjekkisk deltagelse.
På fredag kommer hele 11 boksere fra Banik Most i Tjekkiet til Randers, hvor træner og matchmaker Johnny Jørgensen godt tør love både julesul og julesmæk.
Det første er han sikker på, da han arrangerer julefrokost inden stævnet, og ser man tilbage på de tidligere julestævner med tjekkisk deltagelse, har tilskuerne i Fritidscentret fået masser af julesmæk for skillingerne.
Især med de to store Combat-drenge, supersværvægtsduoen Dennis Jacobsen og Andrés Peréz, der tidligere har været impliceret i mere end højdramatiske opgør, hvor der blev både givet og taget.
De er begge på programmet fredag, hvor det ligner endnu en boksesucces. 11 tjekkiske boksere er matchet, så nu kan man kun vente.
Johnny Jørgensen er alligevel ikke helt rolig.
”Dennis Jacobsen nar trænet lidt på det sidste, mens jeg ikke har set så meget til Andrés, der dog også har trænet i Vejle. Men Andrés er en speciel type. Han er ikke i kanonform, men han har en sjælden evne til at æde sig selv og ikke give op, når det gør ondt, så jeg er fortrøstningsfuld” siger Johnny Jørgensen, der selv sender fem mand – bl.a. den nykårede danske elitemester Ibragim Kagermanov – i ringen, mens Randers AC stiller med seks.
 
Nemt – men dyrere
 
11 tjekkiske boksere, trænere, sekundanter med mere i bus fra Banik Most til Randers og retur koster en del.
Men det tager Johnny i stiv arm.
For han har masser af sponsoropbakning.
”Vi har gode sponsorer, og det har aldrig været så nemt som nu at skaffe sponsorstøtte. Sponsorerne er næsten kommet af sig selv,” siger Johny, der tidligere har gjort forsøget med at lave et dansk stævne.
”Men det opgav jeg hurtigt, for jeg måtte jo erkende, at det var umuligt at finde folk nok. Så da jeg havde ringet 13-15 steder hen og ikke fået matchet en eneste kamp, kunne det være nok. Så handlede det derefter blot om et opkald og bestilling af et hold fra Tjekkiet. Det startede med en håndfuld boksere, og nu er det så blevet til hele 11 mand. Så nemt kan det gøres. Bare afsted med navne, alder og kampantal, og så klarer tjekkerne resten. Selvfølgelig kan vi gøre og har gjort indsigelser mod deres matchning, men det er indtil lykkedes at matche en lang række gode kampe. Bevares – kampe af blandet kvalitet både med glimrende teknisk boksning, men sandelig også med dramatik og slå-på-tæven,” siger Johnny Jørgensen, der glæder sig over samarbejdet i randrusiansk boksning og ser frem til, at Randers Bokse- og Motionsklub atter kan stille med boksere til stævner i Randers.