Hans Jørgen Rank fylder 70 år 22. februar, skriver Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.

Han blev i 1995 ansat som afløser og senere sparekassebetjent i Sparekassen Kronjylland og havde ansvaret for den ugentlige tur rundt til de ekspederede afdelinger med kontanter, dokumenter og intern post.

Allerede fra 1983, hvor han var ansat hos inventarfirmaet Harald Nielsen & Jens Bjerre Interiør, var Hans Jørgen involveret i Sparekassens afdelinger, primært med at indrette og renovere dem. Så da han i 1995 blev ansat i Sparekassen, var han allerede bekendt med lokalerne og de medarbejdere, som nu blev hans kolleger.

Hans Jørgen Rank er altid klar til at yde assistance eller finde en løsning, når en kollega står med et praktisk problem, og han er kendt i hele Sparekassen for sit gode humør og sin store hjælpsomhed. Med sit gode håndelag og høje sans for kvalitet har han gennem årene løst et utal af specielle eller særlige opgaver.

Privat bor Hans Jørgen Rank i Vorup. Hans to sønner deler hans store interesse for biler og arbejder begge i bilbranchen. Hans Jørgen Rank har igennem mange år været aktiv i motorsport – både som kører, mekaniker og medhjælper i forskellige teams, og han har deltaget i gokart- og standardvognsløb i både ind- og udland. Til hans store glæde deler han passionen for motorsport med sit ældste barnebarn, som kører motocross.

Når vinteren slipper sit tag, og vejenes salt er skyllet væk, tager Hans Jørgen Rank sin hvide Porsche 911 fra 1975 ud af vinterdvalen og kører til træf i sommerlandet.