C & S Security forstår at løbe stærkere end sine konkurrenter. Det er også derfor de i år for første gang bliver udnævnt som Gazelle virksomhed sammen med 42 andre Randers virksomheder. Og det er noget, der luner hos borgmester Claus Omann Jensen og selvfølgelig også hos firmaet selv
 
”Gazellelisten for 2016 er fantastisk læsning, og jeg er naturligvis utrolig glad for, at så mange virksomheder i Randers Kommune brager derudad. Det er godt for virksomhederne, og det er godt for vores kommune, fordi vækst er lig med arbejdspladser. I Randers Kommune falder ledigheden mere end landsgennemsnittet, og antallet af nye gazeller afspejler den tendens. Det er utroligt positivt,” siger Claus Omann Jensen, borgmester i Randers Kommune.
Hos C & S Security er Leif Bressum også særdeles positiv overfor den nye udnævnelse:
“Det betyder jo, at vi nu virkelig kan begynde at se et resultat af vores anstrengelser gennem alle årene. Det vidner om, at vi er en virksomhed, der bliver taget seriøs, og at vi er det vagtselskab som folk foretrækker”, siger Leif Bressum, der er administrativ leder.
“Det er tredje år, at vi stiger i omsætning, og vi prøver hele tiden at finde nye nicher, så vi ikke skal konkurrere med andre. Jeg tror, det er derfor vi nu ser, at vi vokser lige så stille”, siger Leif Bressum.
Virksomheden har altså 25 år på bagen, og det har været vigtigt fra starten at være hele områdets vagtselskab. Og det har også krævet, at man har uddannet personalet, der i dag tæller godt 60 medarbejdere.
“Vi har hele tiden kørt selskabet helt efter bogen både med uddannelse certificering og overenskomster. Der er ikke noget at komme efter. Jeg mener, det er vigtigt, hvis man vil være konkurrencedygtig. Og så har vi ikke mindst bibeholdt den ånd, der er tilbage fra Tante Olga, så medarbejderne er fuldt ud dedikerede til det, de laver. Der er holdånd”, fortæller den administrative leder.
 
Specifikke opgaver
C & S Security har alle årene prøvet at specialisere sig til anderledes opgaver, så man hele tiden er på forkant med markedet. Derfor fik man også for  nogle år siden anskaffet sig tre narkohunde, så man også kan varetager opgaver til for eksempel fester, hvor der er en potentiel risiko for, at der er stoffer til stede. Det gælder også ved enkelte opgaver på bosteder, hvor politiet skal have en hjælpende hånd.
“Vi har et fantastisk godt samarbejde med Østjyllands Politi, og derud over samarbejder vi også med Securitas og G4S”, fortæller Leif Bressum.
C & S Cesurity sørger altid for at det er veluddannede folk, der kommer ud til de specielle opgaver, og at personalet bliver håndplukket.
“Der er stor forskel på, om du skal være vagt på et psykiatrisk bosted og have med psykotiske patienter at gøre eller om de skal stå vagt ved et værtshus i Randers klokken fem om morgenen. Det er en af vores spidskompetencer, at vi altid kan sende veluddannet personale ud til de enkelte opgaver”, siger han.
 
Lykønskning
33 virksomheder i Randers Kommune har i 2016 opnået den fornemme status som Gazelle-virksomhed. Det er 43 procent flere end sidste år, hvor 23 Randers-virksomheder var med på listen. Og det er en markant højere stigning end i Region Midtjylland generelt, hvor stigningen er på 19 procent.
I Randers har det været tilfældet for en række virksomheder inden for forskellige brancher at de er med for anden eller tredje gang, og nogle af dem optræder på listen for første gang. Og for eksempel er en enkelt virksomhed udnævnt til Gazelle-virksomhed for femte år i træk. 
De 33 nyudnævnte Gazellevirksomheder er alle inviteret til reception på Det Gamle Rådhus, hvor blandt andre Claus Omann Jensen vil lykønske virksomhederne med den flotte titel.