Randers Storcenters nye udendørs julegade CHARITY STREET, har nu været åbent siden d. 19. november og i disse uger har der været stor hjerterum hos rigtig mange mennesker.
I gaden har Dansk Folkehjælp Djurs-Randers-afdelingen haft et LOTTERI-HUS, hvor rigtig mange har købt lodder og fået en hyggelig snak med de frivillige, som har været i huset.
Med gaden har lejerne i husene, Randers Storcenter og Dansk Folkehjælp haft en ambition om, at få samlet så mange penge ind, at hovedparten af ansøgere til julehjælp i Randers, Syddjurs og Norddjurs kommuner, ville kunne får hjælp i år.
Vi er stolte af at kunne hjælpe i fællesskab og kan allerede nu melde ud at via salget af lodder samt donation fra de øvrige jule-huse-lejere samt Randers Storcenter, at vi p.t. har kunnet indfri 60 procent af ansøgerne, hvilket udgør ca. 210 familier.
Julehusene er også åbne mellem jul og nytårMarkedet består i år af 6 små og store julehuse, som er placeret lige uden for grøn indgang. I flere af husene kan du komme ind og sidde og nyde de mange lækkerier.
Der er bl.a. salg af brændte mandler, fyldte pandekager, flæskesandwich – og mellem jul og nytår suppleres menuerne med bl.a. biksemad og chili-con-carne.
Og som noget ekstra, vil der også være en lidt mere festlig stemning i 2 af husene mellem jul og nytår, hvor Krudtkongen kommer og præsenterer fyrværkeri salg.
Så kik forbi den lille hyggelige udendørs gade mellem jul og nytår – og forlæng den hyggelige jule- og nytårsstemning.