Kulturminister Jacob Engel-Schmidt hørte blandt andet om teatrets historie.

Kulturminister Jacob Engel-Schmidt lagde mandag 4. marts vejen forbi Randers Teater, skriver teatret i en pressemeddelelse.

Ministeren blev modtaget af teaterdirektør Peter Westphael, bestyrelsesformand Jes Weyhe Grønbæk og souschef Tine Eibye. Han fik en rundvisning i det ombyggede teater, hvor der undervejs var rig mulighed for at høre nærmere om de mange aktiviteter, der foregår på og omkring Randers Teater.

Han ønskede blandt andet at høre om teatrets historie og udvikling hen imod at blive det succesrige teater, som det er i dag. Han viste særlig interesse for teatrets arbejde med børn og unge samt det tætte samarbejde med Randers Kommune, blandt andet ”En Til Alle ordningen”, der sikrer, at alle børn og unge i Randers Kommunes dagtilbud og skoler er garanteret en teateroplevelse hvert år.

Derudover besøgte han de igangværende prøver på en ny forestilling ”Så er der afgang!”, hvor han benyttede muligheden for at stille spørgsmål om det at skabe teater til både skuespillerne Lisbeth Knopper og Daniel Bevensee samt instruktør Kurt Bremerstent.

Ministeren fik en rundvisning i det ombyggede teater. Pressefoto