Randers store kræmmer og loppemarked i Arena Randers finder i år sted i weekenden 11.-12. november. Der er 150 stande-markedscafe-kræmmere fra hele landet

Randers store kræmmer og loppemarked i Arena Randers er et marked, hvor man har mulighed for at gøre gode køb og finde helt unikke loppefund, fordi vi har mange private stand holdere med, som har ryddet op på loftet og i kælderen. På udstiller -listen er der også antikvitetshandlere med, som kommer med meget specielle gamle ting , siger Jakob Hansen, fra firmaet JH arrangementer, som er arrangør af det store marked.

Ligesom det er en livsstil for mange kræmmere at tage hjemmefra i weekenden for at deltage på de mange markeder, ligeledes er det åbenbart blevet en livs trend for mange danskere at gå på opdagelse og indkøb på de store og spændende markeder.

Mange ældre besøger vores loppemarkeder. For dem er gensynet med mange af varerne jo det rene nostalgi. Men især er der forbavsende mange børnefamilier på vores loppemarkeder fortæller Jakob Hansen. Han mener, at årsagen hertil primært er, at de unge kan finde mange billige, spændende og trendy ting, som ville havde kostet en mindre formue i en forretning.

Er efterspurgte
Her i Efterårsperioden er indendørsmarkeder særdeles populære, grunden hertil er uden tvivl, at man kan tage på marked inden døre i en opvarmet , lys og venlig hal, og nyde en kop kaffe, en øl og et bid brød, siger Jakob Hansen , som i øvrigt mener , at det stigende besøgsantal til de mange indendørs markeder ,også skyldes de mange tv programmer om antikviteter og gamle ting, som ansporer rigtig mange mennesker til at besøge de store indendørs markeder.

Kræmmer & loppemarkedet er åbent lørdag 11. november 10-16 og søndag 12. november 10-16. Der tages entré for alle over 12 år.