Interessen for Pakhusets Formel 1 aftner var så stor, at der hurtigt måtte melde udsolgt til arrangementerne 13.og 14. marts. Der er sat en ekstra aften i kalenderen – nemlig torsdag 15. marts

Det er lykkedes at få de to TV- kommentatorerne til at tage endnu en aften.

Der er lagt op til en aften med de to veloplagte TV- kommentatorer racerkører John Nielsen og Jens Hansen. Begge herrer, John Nielsen som den helt kompetente ekspert på området, og Jens Hansen som den vidende journalist og kommentator..

Hvad er der af nye regler? Ændringer og forbedringer? Hvordan er de enkelte teams besat? Måske hører vi om de forskellige teams økonomi? – og hvad med Kevin Magnussens nuværende situation og hans fremtid? Der er til stadighed stor fokus på Formel 1 sporten – der byder på store udfordringer, såvel af teknisk som økonomisk karakter.

Formel 1 forretningen er kæmpe stor med budgetter, der måles i milliarder af kroner, de kan inddeles i tre grupper, nemlig: De rige, de forholdsvis sikre teams, og så de fattige teams, sidstnævnte kan måske løbe ind i økonomiske problemer i løbet af året.

Aftenen starter med spisning – hvorefter John Nielsen og Jens Hansen går på scenen og fortæller om sæson 2018.