Den nyåbnede butik i Middelgade opfordrer til at man aflevere ting, udstyr og tøj til børn fra 0-12 år i deres butik, da der er stor efterspørgsel

“Vi har haft rigtig travlt efter vores åbning sidste fredag, så vi har brug for flere ting”, fortæller en af lederne af butikken Lene Damgaard.

Butikken fik masser af ting ind fra start både fra private men også fra Red Barnets andre butikker i Danmark, men allerede nu er der tyndet så grundigt ind i varelageret t man efterlyser mere tøj, babyudstyr og især tøj til de større børn.

“Når der sælges tre par bukser vil det jo være rart at vi kan hænge tre andre par på bøjlen, så vi får et flow i butikken”, mener Lene Damgaard.

Det var en beslutning om at udvide det lokale tilbud fra Red Barnet der fik lokalforeningen til at åbne butikken i Middelgade. I forvejen har man en familieoplevelsesklub samt events, loppemarkeder og er også en del af landsindsamlingerne.

“Vi er et supplement til Mødrehjælpen, og jeg tror der er plads til os begge. Vi hjælper både børn herhjemme men også i udlandet, og jeg håber at alle vil være med til at støtte op om det arbejde”, siger Lene Damgaard.

Har man tøj, udstyr eller legetøj til overs modtager man gerne i butikken. Eller man kan ringe på 52620054 og få det afhentet, oplyser Lene Damgaard.