En 36-årig mand fra Ebeltoft blev i går idømt ni måneders fængsel i Retten i Randers for blandt andet vold, trusler og røveri mod en 55-årig bekendt.

Det var den 20. juni på en virksomhedsadresse i Ebeltoft, at de mest alvorlige forhold i anklageskriftet udspillede sig.

De to bekendte havde været ude at køre i den 36-åriges bil og var begge påvirkede, da de med den 55-årige bag rattet kørte galt, så bilen fik omfattende skader. Herefter tog de en taxa tilbage til Ebeltoft, hvor den 36-årige nu forlangte, at hans bekendte betalte for den ødelagte bil.

Da han ikke kunne betale, holdt den 36-årige sin ”ven” tilbage og begyndte at slå på ham. Flere gange forsøgte den 55-årige at flygte, men hver gang blev han hevet tilbage og blev udsat for forskellige former for vold.

I retten blev den 36-årige dømt for frihedsberøvelse, vold og trusler samt flere forskellige færdselsforseelser, der kom med i straffen. I alt blev straffen udmålt til ni måneders fængsel, en frakendelse af kørekortet og en bøde på 16.000 kroner.