Sjov træning og motion med dine venner og kolleger. Her kan alle mænd være med. Også selv om det er længe siden, du har været i topform. Deltag i Kick-off den 2. marts 2019.

Mere end 170 mænd fra arbejdspladser i Randers og omegn deltog sidste år i Rigtige Mænd Løbet. Det var en sjov dag med mange udfordrende motionsopgaver, hvor holdånd og kammeratskab stod i højsædet. RgF, Randers Firmasport, Dansk Firmaidrætsforbund og Randers Kommune gentager succesen med Rigtige Mænd Løbet her i 2019.

Det foregår naturligvis på fars dag, onsdag den 5. juni. Tronholmparken med det nye anlæg for industriparkour bliver løbscentrum. Rigtige Mænd Løbet Randers er et stjerneløb med 6-8 forskellige teamopgaver. Der dystes i hold med tre ”rigtige mænd” på hvert hold. Alle mænd kan deltage – og du behøver næsten ingen forberedelse. Hvert hold må medbringe to cykler.

Vær med i Træningsforløb
Fra 2. marts og frem til løbet kan du deltage i et træningsforløb som Randers Kommune arrangerer i samarbejde med det lokale foreningsliv.

Forløbet begynder med et Kick-off arrangement i RgF Hallen på Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ, lørdag den 2. marts kl. 11.00.

Her vil den stå den på fælles træning og I får flere informationer om løbet. Har du ikke noget hold endnu, så tøv ikke. Mød op, så bliver der sammensat nogle hold.

Tilmelding til løbet

Deltagelse i selve løbet koster 300 kroner pr. hold. Har du spørgsmål vedrørende Rigtige Mænd Løbet Randers, kan du kontakte Jesper Jakobsen fra Bevæg dig for Livet Randers, mobil 5156 2020, mail: jesper.jakobsen@randers.dk