Der var gang i uddelingen af frisk morgenbrød til cyklister på vej til jobbet onsdag 3. april. De glade givere var en flok cykelambassadører fra Regionshospitalet og Randers Kommune, der gerne vil have flere ansatte fra virksomheder i Randers til at give dem baghjul på cyklerne i den landsdækkende kampagne “Vi cykler til arbejde”

 

I maj måned springer tusindvis af ansatte fra virksomheder i hele Danmark på cyklerne for at deltage i kampagnen “Vi cykler til arbejde”.. En flok cykelambassadører fra Regionshospitalet og Randers Kommune var stået tidligt op den første onsdag i april for at gøre reklame for cykelkampagnen. Morgeneventen skabte glæde hos cyklisterne:
“Det er dejligt, at der bliver skabt fokus på kampagnen med friske rundstykker,” fortalte Jeanette Borresen

Hendes arbejdsplads har i mange år deltaget i kampagnen “Vi cykler til arbejde”. Siden 2007 har hun været holdkaptajn for et cykelhold i kampagneperioden:
“Vi er i gang med at danne cykelhold til kampagnen. Det er sjovest, hvis vi kan danne mere end et cykelhold, for så kan vi lave indbydes konkurrencer, hvor vi dyster mod hinanden,” sagde Jeanette Borresen.

 

Hospitalet vil vinde

Cykelambassadørerne fra Regionshospitalet er også i gang med at danne cykelhold på deres arbejdsplads til kampagnen “Vi cykler til arbejde”. Ambassadørerne fra hospitalet dyster mod en flok ambassadørerne fra kommunen om at få flest ansatte på de to arbejdspladser i sadlen i maj måned:
“Vi vil jo gerne vinde over kommunen. Derfor holder cykelambassadørerne på Regionshospitalet et møde i næste uge, hvor vi skal finde på gode idéer til, hvordan vi motiverer alle vore kollegaer på hospitalet til at springe på cyklerne i maj,” sagde cykelambassadør Bettina Risbøll Bay-Schmidt, der havde travlt med at dele rundstykker up til cyklister på Stibroen i Randers onsdag morgen 3. april.

 

Fakta:

Man kan tilmelde sig cykelkampagnen “Vi cykler til arbejde”. på www.vcta.dk, det kræver blot et hold af 4-16 kollegaer.

Deltagerne kan vinde landsdækkende præmier, ligesom Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier.

 

Randers Cykelby udlåner elcykler til virksomheder, der deltager i kampagnen “Vi cykler til arbejde”.

Cykelbyen råder over 10 elcykler til udlån. En elcykel til hver arbejdsplads. Virksomheder med mange deltagere kan låne to elcykler.

Det er først til mølle princippet, der gælder.

 

Interesserede arbejdspladser kan maile til cykelby@randers.dk