På en helt almindelig spisebordsstol ved et helt almindeligt spisebord i Randers lever drømmen om at skabe tøj, der får kvinder til at føle sig som noget ekstraordinært.

 

“Jeg begyndte at arbejde med de første spæde tanker omkring Sinajovi tilbage i 2017. I mit daglige arbejde som leder kunne jeg mærke, at jeg manglede at udfylde den kreative del af mig selv og den tilfredsstillelse, der ligger i at producere noget,” siger Sabina Sinajovi, mens hun sidder ved sin symaskine. Hun fortsætter:

“De foregående år havde mit liv taget en drejning, som jeg valgte at slå en streg over og arbejde mig videre frem i livet. Jeg læste en artikel med forfatteren Sara Blædel om, hvordan hun blandt andet startede som selvstændig under sætningen ”Det er bare noget, vi leger”. Den sætning ramte mig lige i hjertet. Hvis det bare er noget vi leger, så tør jeg godt være med. Hvis det bare er noget vi leger, så er det ikke farligt. Det var startskuddet for mig … og startskuddet for Sinajovi.”

 

Randers i centrum

Siden er legen blevet til alvor. Nu arbejdes der seriøst med design, produktion og salg.

“Tøjet kan kun købes i min egen webshop (sinajovi.dk). Dels fordi, det kun produceres i små eksklusive mængder, og dels fordi, jeg på den måde har jeg 100 procent styr på alle detaljerne,” fortæller Sabina Sinajovi.

En af de detaljer, der går igen, er, at alle billederne af tøjet, bliver taget i Randers.

“Jeg elsker Randers og har boet her det meste af mit liv. Her er en fantastisk natur og så mange skønne og fotogene steder, som naturligt kan bruges som atelier, når jeg skal formidle mine designs,” fortæller Sabina.

 

Ekstraordinære kvinder

Et bærende element i tøjet er, at det skal få kvinder til at føle sig dejlige.

“Jeg vil gerne designe noget, som er feminint og får mig og andre kvinder til at føle sig dejlige. Jeg vil gerne have det sjovt og kunne udstråle, at, selvom livet kan være alvorligt, så kan det også være fyldt med leg og sjov. Heri ligger tanken i logoet. En livslinje som slår en krølle, men jeg kan få lov at slå en streg over og komme videre. Når du tager et Sinajovi-design på, så lad det lille mærke fortælle dig, at du er dejlig og elsket, at livet også skal være sjovt, og at du kan slå en streg over de ting, der ikke er lykkedes og komme videre i dit liv,” siger Sabina med et smil og syr videre på den helt almindelige stol ved det helt almindelige skrivebord i Randers.