Erik Marxen har sat sin signatur på en ny kontraktforlængelse med Randers FC, så den nu løber til sommeren 2024. Den oprindelige aftale stod til at udløbe den 31. december 2020.

– Det er dejligt. Jeg har kæmpet for at komme i en position, hvor jeg kunne skrive under på en god og lang aftale med klubben. Randers FC er et sted, hvor jeg føler mig fantastisk godt til rette og har en kæmpe lyst til at fortsætte det arbejde, vi er i gang med. Så der er noget fremtid, økonomi og en form for velvære i at vide, at jeg fortsætter et sted, som jeg godt kan lide at være. Det er fantastisk, fortæller Erik Marxen.

Den 29-årige forsvarsspiller står noteret for 139 Superligakampe, 8 mål og 11 assists for Randers FC siden ankomsten i sommeren 2015. Med tiden har Marxen fået en større rolle både på og udenfor banen, hvor han i dag er anfører og kulturbærer i det kronjyske.

– Jeg har kæmpe ambitioner om, at vi skal have lukket hullet op til top-6. Der har været seks klubber foran os de sidste par sæsoner, og jeg har en drøm om, at vi kan komme med i det forjættede land, hvis vi tager nogle skridt i den rigtige retning. Vi har været tæt på et par gange nu, og jeg synes det ser sindssygt fornuftigt ud. Selvfølgelig er der nogen, der forlader os engang imellem, men der kommer også folk ind og på lidt længere kontrakter end, hvad jeg har været vant til. Det kunne godt se ud til, at udskiftningen fra sæson til sæson bliver mindre, og forhåbentlig kan det også kaste nogle salg af sig undervejs, som kan styrke os som klub, siger Erik Marxen.

Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen er særdeles tilfreds med, at Randers FC nu har forlænget samarbejdet med anfører Erik Marxen.

– Erik er en spiller som betyder rigtig meget både på og udenfor banen. Han er en kulturbærer, som har de rigtige værdier og de Randers FC-dyder, som vi værdsætter højt her i klubben. Derudover har han udviklet sig rigtig meget både som spiller og som leder efter, at han er blevet anfører og er kommet ind centralt i banen. Han fylder rigtig meget i klubben, og det er fedt at have underskrevet med ham. Han klæder klubben, og klubben klæder ham, udtaler sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.