En patrulje på Bredstrupsgade i Randers opdagede natten til torsdag omkring midnat en bil, som tilhørte en kvinde, der er frakendt kørekortet. Da bilen holdt ind til siden, fandt betjentene hurtigt ud af, at føreren var den 31-årige kvinde, som ejer bilen, og som altså slet ikke måtte køre.

Hun virkede påvirket af både alkohol og stoffer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel. Fordi kvinden flere gange er blevet taget i at køre bil uden førerret, blev hendes bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 31-årige blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da patruljen fandt en klump hash i hendes lomme, da de visiterede hende. Kvinden havde en 28-årig mand med i bilen, og han endte også med en sigtelse, da han havde nogles ulovlige piller i lommen.