Der er flere egnede ansøgere til at afløse Gitte Nørgaard, der stopper senest 1. februar.

KIAN JOHANSEN

Tidligere på året meldte Arena Randers og den nuværende direktør gennem 20 år, Gitte Nørgaard ud, at den 62-årige direktør stopper senest 1. februar.

Det sker med en fratrædelsesaftale der er efter gensidig aftale med bestyrelsen, lød det dengang.

Og nu er der godt gang i den proces, der skal afklare hvem den nye direktør bliver.

Jobopslaget som ny direktør er taget af job-siderne i forrige uge, kunne Din Avis konstatere.

”Vi har fået en del ansøgninger og vi mærker en stor interesse for jobbet. Der er også en del kvalificerede ansøger,” siger Søren Møller, bestyrelsesformand for Arena Randers.

Han vil dog ikke løfte sløret for, hvor mange ansøgninger man har fået ind og hvor mange mulige kandidater man har udvalgt sig.

”Kan vi ikke bare sige, at vi er i proces. Hvornår vi melder ud, det kommer senere. Men vi forventer ikke, at Gitte Nørgaard stopper før aftalt.”

Fortsat bøvl i vente

Hans bestyrelse og den kommende direktør vil også langt hen i fremtiden få nok at gøre med at håndtere byggesager og små uenigheder omkring byggeriet af den nye arena og de forbedringer, der blev planlagt i den forbindelse.

Der er stadig påtalt en del ting.

”Vi har en advokat på, der løbende kigger på de små tvister, som vi har med totalentreprenøren. Vi mener at have fat i den lange ende, efter at vi fik ubetinget ret i voldgiftssagen,” lyder det fra Søren Møller med henvisning til at totalentreprenøren, Max Bögl, havde anlagt voldgiftssag og fremsat et krav om en erstatning på 21 millioner kroner eller mere mod Arena Randers, fordi firmaet ikke mente, at de havde overtrådt nogle aftaler.

Arena Randers fik ret i sagen.

Nyt halgulv til sommer

Desværre kan Arena Randers ikke udnytte tiden lige nu til at lukke den store hal ned, for at udskifte halgulvet. Det har bugtet sig i bakkedal siden det blev lagt. Det ville måske være smart, da nye Corona-restriktioner og anbefalinger igen gør det mere end besværligt at drive indendørs idræt.

”Vi fortsætter med planen om, at det bliver udskiftet til sommer. Det handler især om aftaler med de folk der skal lægge gulvet. Selv hvis vi ville, så er det meget svært at indhente tilbud og få nye aftaler med leverandører og entreprenører lige nu,” lyder pointen.

”Til gengæld forventer vi at kunne udnytte vores mange store rum positivt. Vi har jo mulighed for at afholde møder og arrangementer, hvor vi kan tilbyde den ønskede Corona-afstand mellem folk.”