OK-Klubben i Randers har udsendt sit program for forårssæsonen 2022 og lægger stærkt ud med en stjernesolist til årets nytårsfest

Stjernesolisten er ingen ringere end sangerinden Dorthe Kollo, der giver sine hits ved nytårsfesten onsdag 26. januar. Med sig har hun musiker Klaus Strand-Holm, og traditionen tro serveres der denne dag laksemad og hvidvin.

I det hele taget er forårets program spækket med kendte navne til møderne, der altid finder sted i Fritidscentret, Vestergade 15, onsdage fra kl. 13 til 15.

Onsdag 2. februar fortæller direktør Britta Andersen, Gl. Estrup, om dagliglivet på en herregård omkring 1920.

Barnebarn af af Speer

Lektor Moritz Schramm, der er barnebarn af topnazisten Albert Speer, medvirker onsdag 9. februar, og onsdag 16. februar fortæller Trine Egholm Michelsen om sin bog “Storfyrstinden”, alias modstandskvinden Jutta Graae, der senere blev gift med godsejer Flemming Juncker, Overgaard.

Tv-journalist Peter Lautrup Larsen, der seneste dækkede rigsretssagen mod Inger Støjberg, fortæller  onsdag 23. februar.

Onsdag 2. marts fortæller tidligere cykelrytter Jens Veggerby om, hvordan det var at være ven med den fallerede Stein Bagger, og onsdag 9. marts er det lektor Lars Hovbakke Sørensen, der fortæller om dronningens 50-års jubilæum og om andre europæiske kongehuse.

Værket er med

Direktør Mikael Rørsted fra Værket medvirker onsdag 16. marts, og onsdag 23. marts fortæller skuespiller AnnMari Max Hansen om sine 40 år på scenen.

Martsprogrammet sluttes af onsdag 30. marts med politisk analytiker Noa Redington.

Onsdag 6. april fortæller Poul Smedegaard Andersen om, hvordan han har rådgivet vedr. filmen “Hvidsten-gruppen II – de efterladte”. Efter en lille pause vil den tidligere chef for Kongeskibet Danmark, Christian A. Nørgaard onsdag 20. april fortælle om sine oplevelser på skibet.

Der er sæsonafslutning med glade revyminder onsdag 27. april og løvspringstur onsdag 4. maj til Visborg Kirke og Visborgaard.

Der er mulighed for fornyelse af medlemskort, pris for et helt år uændret 300 kroner, i Fritidscentret mandag 24. og tirsdag 25. januar, oplyser formanden, Inge Thomsen.                                              pai