Onsdag 13. april

Klokken​ 08.26 blev en 46-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Clausholmvej, 8960 Randers SØ.

Mellem​ 9. april klokken 18 og 13. april klokken 9 erder begået indbrud i en adresse på Fyrrevænget i Hornbæk.

Torsdag 14. april

Østjyllands Politi​ oplyser, at det var tydeligt, at flere af påskefrokosterne fortsatte i bylivet i blandt andet Aarhus og Randers, hvor der var mange folk på restaurationerne. Dette gav også arbejde til patruljerne, og politiet havde flere sager vedrørende overtrædelser af ordensbekendtgørelsen og enkelte personer, der måtte sove den ud i detentionen. Generelt opførte folk sig dog ordentligt, skriver politiet i deres døgnrapport.

Fredag 15. april

På Klattrupgade​ i Havndal klokken 19.53 standsede politiet en 64-årig mand, der kom kørende i bil. Han var frakendt sit kørekort, og derfor blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

I Randers ​og omegn blev der fredag anmeldt fire indbrud. Mellem søndag den 3. april om eftermiddagen og fredag formiddag er der begået indbrud på en adresse på Hejmdalsvej i Randers NV. I samme tidsrum er der også begået indbrud på Vestergade i Randers C

På Drejersvej i Randers NV er er der mellem onsdag klokken 17 og fredag klokken 16 begået indbrud. Til sidst har politiet også fået en anmeldelse om indbrud på Fortunavej i Paderup fredag klokken 11.19.

Lørdag 16. april

Klokken ​11 blev tre personer fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers. En 19-årig kvinde, en 19-årig mand og en 23-årig mand var alle tre sigtede for salg af narko. Anklagerens anmodede om lukkede døre.

En 35-årig​ mand blev klokken 11.25 standset i bil på Nørre Boulevard i Randers. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand.

Søndag 17. april

På Helstedvej ​i Randers NV blev en 24-årig mand, der kom kørende i bil, standset af politiet klokken 16.49. Manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Mellem ​torsdag klokken 15 og søndag klokken 9.30 er der begået et indbrud på en adresse på Aalborggade i Vorup.

Mandag 18. april

På Oust Møllevej​ i Randers NV er der begået begået et indbrud klokken 00.48.

En 22-årig​ kvinde holdt mandag aften klokken 18.24 for rødt i venstre svingbane i krydset Hadstenvej/Tulipvej ved Sønder Borup. Da lyset skiftede til grønt, kørte hun frem. Hun overså dog en modkørende bil, der blev kørt af en 50-årig mand. Derfor stødte de to biler sammen, og der skete betydelig materiel skade.

Kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Det har​ ikke været en stille påske for indbrudstyvene. Mandag er der anmeldt otte indbrud i Randers. På Borup Allé i Randers NV har tyvene været forbi hele to gange. Det ene indbrud er sket mellem torsdag middag og mandag morgen klokken 7. Det andet er sket mellem onsdag aften og mandag morgen.

Også på Ved Byskellet i Randers NV er der begået to indbrud. Her er gerningstidsrummet på det ene lørdag klokken 10 til mandag klokken 11, og på det andet er gerningstidsrummet lørdag klokken 14 til mandag klokken 9.40.

På Urtevangen i Randers NV er der begået indbrud mellem søndag aften og mandag morgen. I nogenlunde samme tidsperiode er der der også begået indbrud på Gærdetoften i Randers NV.

På Parkboulevarden er der begået indbrud mellem torsdag aften og mandag middag. På Langgade i Randers NV er der begået et indbrud mellem søndag eftermiddag og mandag aften.