»Pludselig er det mig, der har været her så længe.«

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling Dorthe Ankersen kan 1. august fejre 25-års-jubilæum.

Dorthe begyndte som elev i Sparekassens Bjerringbro-afdeling i 1997, og efter også at have været i Hadsten-afdelingen under elevtiden blev hun fast kunderådgiver i Bjerringbro.

I løbet af sin tid i Sparekassen har Dorthe Ankersen blandt andet været i Viborg-afdelingen og medvirket i opstarten af Sparekassens Silkeborg-afdeling.

I 2005 fik hun sin nuværende stilling i Vorup-afdelingen, hvor hun udover de private kunder også rådgiver mindre lokale erhvervskunder, og så er hun afdelingens boligansvarlige, der deler viden på boligområdet.

Selvom 25 år er længe at have arbejdet samme sted, er Dorthe Ankersen glad for sit valg:

»I Sparekassen er der jo lidt en tradition for, at folk bliver længe, men jeg spærrede da selv øjnene op, da jeg som nyansat hørte om kollegaer, der fejrede 25-års-jubilæum. Jeg har dog altid følt mig fagligt udfordret samtidig med, at jeg har haft tid til at dyrke familielivet sideløbende, og lige pludselig er det mig, der har været her så længe,« fortæller den erfarne kunderådgiver med et smil.

Privat bor Dorthe Ankersen i Assentoft med sin mand Klaus. Parret mødte hinanden, mens de begge var ansat i Bjerringbro-afdelingen, og i dag har de sammen to piger på 15 og 18 år. Klaus er i dag souschef i Sparekassens Nordre-afdeling.

Fritiden er for Dorthe Ankersen i flere år gået med at være frivillig holdleder for den ene datters fodboldhold, mens hun nu følger holdet fra sidelinjen. Ellers dyrker hun ”hiit”-træning i den lokale idrætsforening, og hun nyder at tage på rejser. Dorthe Ankersen er desuden domsmand ved Retten i Randers.

Det flotte jubilæum markeres i afdelingen efter sommerferien.

sra