En række lokale attraktioner og kommunen drager sammen på Ferie for Alle-messe.

En idé i et fælles kommunikationsnetværk i Randers Kommune er nu endt med, at en række lokale attraktioner og kommunen sammen drager på Ferie for Alle-messe i slutningen af februar. Målet er at give messens mange tusinde gæster en smagsprøve på, hvad en ferie eller et besøg i Randers og omegn kan byde på, skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

»Vi ønsker at gøre en fælles indsats og vise, at Randers og omegn har noget for enhver smag og alder,« siger Katrine Grund Gissel, der er sponsor- og eventkoordinator i Randers Regnskov.

Det var hende, der fik ideen til en fælles messestand, og som luftede tanken i det fælles kommunikationsnetværk på tværs af aktører i kommunen, som drives af Randers Kommune. Her blev den fluks grebet af en række andre aktører og af kommunen selv.

Selve messestanden til Ferie for Alle byder på godt 130 kvadratmeter spændende oplevelser, aktiviteter og konkurrencer. På standen er Randers Regnskov, Water & Wellness, Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum, Naturcenter Randers, Memphis Mansion og Sci-Fi-Con, ligesom der også er fokus på de mange muligheder som lystfisker i området.

»I Randers Kommune er der en helt unik natur, som både byder på den store Gudenå, fjordens brede vande, hede, skove og store vidder, og samtidig byder vi på dejlige attraktioner og en stemningsfuld middelalder-midtby. Det er klart, at det skal vi formidle,« siger borgmester Torben Hansen (S).

Ferie For Alle-messen finder sted 23.-25. februar i MCH Messecenter Herning.