En 75-årig kvinde fra opdagede torsdag morgen, at hendes bil var blevet stjålet fra en parkeringsplads i Arden mellem Hobro og Støvring.

Kvinden havde været inde på en firmaadresse, og hun har formentlig glemt bilnøglen i bilen eller i sin jakke i garderoben, hvor tyven så har fået fat i den.

Da hun kom ud på p-pladsen omkring klokken 9, var bilen væk, men hun kunne via en app på sin mobiltelefon se, hvor den befandt sig.

Hun fik derfor ringet til politiet, og da det viste sig, at bilen var kørt ind mod Randers, overgav Nordjyllands Politi oplysningerne til deres kolleger i Østjylland.

Den 75-årige kvinde kunne via appen løbende fortælle politiet, hvilke veje bilen kørte på, og et par patruljer fik på den måde sporet sig ind på køretøjet, som de klokken 9.28 fik standset på Vester Altanvej i Randers.

Føreren af bilen viste sig at være en 31-årig mand, som straks blev anholdt og sigtet for tyveriet af bilen. Da han har er frakendt kørekortet og virkede påvirket af både alkohol og stoffer, blev han desuden sigtet for sprit- og narkokørsel samt kørsel uden førerret.

Det blev til endnu en sigtelse, da han under visitation blev fundet i besiddelse af en klump hash.

Den 31-årige erkendte tyveriet og forklarede, at han ikke havde orket at tage toget til Randers, så i stedet havde han stjålet en bil.