Randers Teater tager på turné med forestillingen om den afdankede popduo Sugar Chicks.

Snart drager Randers Teater på den årlige turné rundt til forsamlingshuse og kulturhuse i Elros tidligere forsyningsområde. I år bliver det med forestillingen ’Soulmates’, der indtil 4. marts spiller i Arena Randers for næsten fulde huse. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Der er i år 21 stop på turen, inden ’Soulmates’ vender tilbage til Randers for at spille de sidste forestillinger. Igen i år støttes turnéen af Elro Fonden med 100 kroner pr. billet, hvilket gør, at billetprisen kan holdes på 50 kroner, der går ubeskåret til det enkelte sted.

Forestillingen handler om den afdankede popduo Sugar Chicks, der en dag får et uventet tilbud om at medvirke i et tv-show, hvilket kunne give dem det store gennembrud. Det kræver dog, at de udvider til en trio, og da de derved får den yngre og velsyngende Julie med, er succesen pludselig hjemme. Men midt i jublen lurer en suppedas af misundelse, intriger og bedrag. Forestillingen er krydret med en masse store soul-hits, der fremføres live.

Billetter købes ved det enkelte spillested, og på Randers Teaters hjemmeside kan man finde en oversigt over kontaktinformationer til turnéen.

FAKTA: Her kan du opleve ‘Soulmates’

6. marts: Hørninghus
7. marts: Langkastrup Forsamlingshus
8. marts: Hald Forsamlingshus
9. marts: Kulturhuset i Langå
10. marts: Læsten Borger- og Kulturhus
13. marts: Romalt Kultur- og Forsamlingshus
14. marts: Lem Forsamlingshus
15. marts: Enslev Forsamlingshus
16. marts: Helstrup Forsamlingshus
18. marts: Lindbjerg Forsamlingshus
20. marts: Asferg Forsamlingshus
21. marts: Øster Bjerregrav Forsamlingshus
22. marts: Tånum Forsamlingshus
23. marts: Sødring Forsamlingshus
30. marts: Sønderbæk Borger- og Kulturhus
31. marts: Udbyneder Omegns og Borgerforening