En 27-årig kvindelig bilist blev søndag morgen anholdt efter en længere biljagt i det nordlige Randers, hvor hun begik adskillige færdselsforseelser og på et tidspunkt nåede op på en hastighed på over 200 km/t.

En patrulje ville søndag kl. 4.27 tjekke bilen på Blommevej i Randers, men kvinden nægtede at standse og satte i stedet farten op. Hun kørte tre gange over for rødt, ligesom hun kørte venstre om et helleanlæg og foretog en overhaling over nogle spærrelinjer.

På Hadsundvej nåede kvinden op over 200 km/t, inden hun lidt efter endeligt blev standset og anholdt.

Da hun virkede påvirket af stoffer og er frakendt kørekortet, blev hun ud over adskillige færdselsovertrædelser sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden.

På grund af de voldsomme hastighedsoverskridelser og de mange overtrædelser af færdselsloven blev kvinden vurderet til at have kørt vanvidskørsel. Derfor blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.