For MG-entusiaster er det en drøm, der går i opfyldelse.

MG-sportsvogne er en klassisk bilmodel, der stadigvæk fascinerer mange bilentusiaster og samlere. En passioneret samler, Leif Clausen fra Fyn, har samlet på disse smukke køretøjer i årtier, og hans samling inkluderer i alt syv af de eftertragtede MG-modeller.

Nu er tiden kommet, hvor han har besluttet at sælge sin samling på en auktion hos Campen Auktioner i Randers. Det kommer til at foregå lørdag 29. april, skriver Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

MG er en britisk bilproducent, der startede i 1924, og som producerede sportsvogne og sedaner. Bilmærket har en lang historie, der spænder over mere end 90 år, og de har produceret mange forskellige modeller i forskellige perioder.

MG var kendt for at producere små sportsvogne med gode køreegenskaber og charme. MG B, som er en del af Leif Clausens samling, blev produceret mellem 1962 og 1980 og er en af de mest populære MG-modeller, der nogensinde er blevet lavet.

Auktionen i Randers giver bilentusiaster og samlere mulighed for at erhverve sig en ægte klassisk MG-sportsvogn. Det er en samling, der er blevet plejet og vedligeholdt gennem mange år, og som præsenterer en unik mulighed for at erhverve sig en samling af sjældne og eftertragtede biler.

Samlingen består af syv forskellige MG-modeller i forskellige farver og årgange. Udover den sorte MG B kan bilentusiaster og samlere også byde på en MG A i rød farve, en MG TF i blå farve, en MG TD i grøn farve og flere andre. Alle bilerne er i god stand.

sra