Mange kiggede forbi til padeltennis, ansigtsmaling og en gratis pølse, da Jennumparkens nye fritidsarealer blev indviet. 

»Hurra, hurra, hurra!«

Hurraråbene genlød mellem boligblokkene, da beboere for nylig sørgede for en festlig indvielse af de nye fritidsarealer i Jennumparken. Først marcherede Blæseorkestret Søndermarken gennem Jennumparken, og det var startskuddet til festligheder med fodboldkampe på multibanen, gratis pølser, padeltennis, skumfiduser på grillen, DJ, ansigtsmaling og quiz for de voksne med en gavekurv som præmie.

Boligområdet summede kort sagt af liv for at fejre, at Projekt Kom Indenfor kunne erklæres for veloverstået af boligorganisationerne Møllevænget & Storgaarden og Lejerbo Randers, som havde inviteret beboerne og alle borgere i Randers med til indvielsen, hvor også borgmester Torben Hansen (S) deltog. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Der er sket en totalforvandling af et fantastisk boligområde. Tak til afdelingsbestyrelserne, håndværkerne, kommunen og ikke mindst alle beboerne. Vi har haft et forbilledligt samarbejde. Stort tillykke til begge boligorganisationer,« sagde Gert Thorsen, formand for Lejerbo Randers.

»Det er en festdag og dejligt at se, at så mange dukkede op. Vi kan være stolte af resultatet, der er blevet lyst, åbent og venligt i Jennumparken. Det er blevet en diamant i Randers og lige, hvad vi havde håbet på. Vi hilser de mange nye aktiviteter velkommen og glæder os over, at de allerede bliver flittigt brugt,« sagde Preben Søndergaard, formand for Møllevænget & Storgaarden.

Gratis padeltennis

Et meget vigtigt budskab til Randers-borgerne er, at aktivitetsområdet med multibane og padeltennis nu er åbent for hele byen. Man kan oven i købet booke padeltennisbanen gratis frem til 1. maj.

Projekt Kom Indenfor er finansieret med 40 millioner kroner af Landsbyggefonden. Det skal åbne boligområdet for omverden og knytte det sammen med den omkringliggende by og fælled.

Aktivitetsområdet med multibane og padeltennis er nu åbent for hele byen. Pressefoto

gs