Ingen af dem regner med at blive trætte af hinanden, selvom de nu har fået samme arbejdsplads. Det er nemlig ikke meget, de ser til de andre, når kalenderen er fuld.

AF CECILIE BISGAARD

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med din kæreste og søster hver eneste dag i et lille firma, hvor det bare var jer tre?

»Vi ser næsten ikke hinanden, når kalenderen er fyldt. Så er det kun, når vi går forbi hinanden på gangen på vej til toilettet,« siger Dennis Ditlev og griner lidt.

Han har sammen med sin kæreste Jeanette Camilla Laursen og sin søster Ditte Maria Vindstrup Jensen startet Hornbæk Deluxe, der byder på en lang række skønhedsbehandlinger.

Jeanette laver vipper og bryn, Ditte laver negle, og Dennis fjerner tatoveringer. Derudover har de alle tre taget kurser i EM-sculpting og brug af cryo-sauna (en kold sauna). Der er også et lille solcenter på stedet.

To gange brancheskift

De sidste to årtier har Dennis Ditlev været selvstændig i transportbranchen. Han fortæller, at han til sidst blev lidt træt af branchen men ikke af at være selvstændig. Der var sket en del ændringer, der gjorde, at han ikke syntes, det var sjovt længere.

»Ja, der er sket en del bare i de to år, vi har været kærester,« indskyder Jeanette Camilla Laursen.

FAKTA: Hornbæk Deluxe

Hos Hornbæk Deluxe tilbyder de en lang række skønhedsbehandlinger.
Du kan få lavet bryn og vipper. Du kan få lavet negle, og du kan få fjernet de tatoveringer, du har fortrudt.
Du kan også komme i cryo-sauna (en meget kold sauna, hvor temperaturen når ned under -100 grader), og du kan benytte dig af EM-sculpting, der træner din krop med elektriske impulser.
Det er også et solcenter.

Hun havde selv været en del år i sundhedsbranchen, men blandt andet på grund af arbejdstiderne begyndte hun også at føle, at det var tid til at prøve noget andet.

»Jeg kunne godt lide det, jeg lavede, men med arbejde hver tredje weekend og børn hver anden, så blev det bare svært. Nu bestemmer jeg selv min arbejdstid, og jeg kan selv planlægge. Jeg skal ikke længere tigge om at få fri, når jeg skal til læge,« siger hun.

»Og så kan vi selv vælge, om vi vil arbejde de weekender, hvor vi ikke har børn. Det kan vi selv planlægge,« siger Dennis Ditlev.

Meget bedre lokaler

De sidste fem år har Dennis Ditlev ejet solcentret Dark Tan, der lå på Vestervold indtil slutningen af april. Her fik han nemlig muligheden for at leje de lokaler på Byleddet i Hornbæk, hvor du i dag kan finde Hornbæk Deluxe.

Solcenteret blev lavet om til et Comfort Tan-center, og 1. maj åbnede Ditte Maria Vindstrup Jensen sin neglesalon på samme adresse. Hun havde tidligere sin salon i et baglokale til solcentret på Vestervold, så hun fulgte i virkeligheden bare med, da det flyttede. Lidt senere kom hendes svigerinde til, og sidste skud på stammen er hendes storebror, der fra 1. juni har haft sin faste arbejdsadresse i beauty-mekkaet.

Ditte Maria Vindstrup Jensen havde egen klinik i flere år i det solcenter, som hendes storebror ejer. Da solen flyttede, flyttede hun med. Foto: Cecilie Bisgaard

»Det er nogle meget mere professionelle lokaler. De er lyse og mere imødekommende. De passer bedre til formålet. Der er bedre forhold, og jeg synes, det giver god mening at samle flere ting under samme tag,« siger Ditte Maria Vindstrup Jensen og fortsætter:

»Jeg er meget tæt med min storebror, så der er ikke nogen gnidninger der. Vi har også hver vores salon, så det er ikke sådan, vi sidder på skødet af hinanden.«

Slut med natlige tisseture

En af de behandlinger, du kan få hos Hornbæk Deluxe, er som sagt EM-sculpting. Det er, når man med et særligt apparat sender elektriske impulser gennem kroppen for at træne forskellige muskler. Det kan for eksempel være mavemusklerne. Men Dennis Ditlev har også købt en EM-stol. Med de elektriske impulser ”snyder” den kroppen til at tro, at man har lavet flere tusinde knibeøvelser på ganske kort tid.

»Jeg regnede med, at der ville vrimle med kvinder – nybagte mødre – der skulle have trænet deres bækkenbund. Kvinderne måtte da stå i kø. Men det er faktisk flest mænd, der kommer her. Ved at træne deres underliv kan de nemlig slippe for at skulle op for at tisse så mange gange om natten,« siger han.

Dennis Ditlev var selvstændig i transportbranchen i 20 år, for han startede Hornbæk Deluxe. Han var træt af branchen men ikke at være selvstændig. Foto: Cecilie Bisgaard

Han fortæller om en kunde, der skulle op for at tisse fire-fem gange hver nat, da han startede med at komme hos Hornbæk Deluxe.

»Nu står han kun op én gang, og han har sendt tre-fire andre fyre herhen,« siger Dennis Ditlev begejstret.

Ved det virker

Grunden til, at Dennis, Ditte og Jeanette valgte at tage cryo-sauna og EM-sculpting ind i klinikken, er, fordi det er ting, som de selv har haft glæde af.

»Jeg er blevet opereret i ryggen og har 12 procent varige men, jeg er blevet opereret i skulderne og har otte procent varige men der, og jeg bruger behandlingerne til at holde det nede. Der er en masse øvelser, man kan lave, men det er ikke sikkert, jeg lige når det til daglig. Derfor bruger jeg det til at holde mig aktiv og sund. Så jeg ved, det virker,« siger Dennis Ditlev.

Hans kæreste Jeanette Camilla Laursen fortæller, at hun døjer med »lidt almindelig ondt i ryggen«, og der hjælper de to behandlinger også. Derfor var det oplagt for dem, også at have de to ting med i deres klinik.