Så er der tydeligvis sommerferie-stemning i Randers. Skolernes sommerferie markerer for mig begyndelsen på en ny oplevelse og fornemmelse af Randers og omegn. Det sker hvert år ved denne tid.

Jeg nyder de færre biler på indfaldsvejene, varmen, sommerregnen. Skiftet i vejret. Alle farverne. Varmen, der er tæt på, at få asfalten til at smelte. Luften der flimrer og simrer og næsten giver dobbeltsyn på den varme vej.

Det elsker jeg. Jeg savner fornemmelsen hver eneste vinter, når jeg ifører mig vanter, hue og ekstra tykke sokker.

I sommerferien griber folk muligheden for at lufte sommerkjolerne og de korte bukser og nyder en is, spadserende på de toppede brosten eller på fortovet. Den summende stemning, der hvor folk mødes. Alt virker lysere og mere imødekommende.

Ungerne – der er hjemme og tilsyneladende laver ingenting. Men lad dig ikke narre.

Det kan også være sundt at dase og lave andre ting end du er vant til.

Og netop derfor har vi sat gang i en

Sommerkonkurrence

Og vi har skrevet en artikel, der måske kan inspirere dig til sommeroplevelser her i Randers og omegn.

Artiklen finder du på side 50 i Din Avis (Se den i epaper her)

God sommer.