Fire journalister er opsagt på den digitale satsning, kaldet JP Randers. Det får ikke indflydelse på Din Avis Randers og vores tilstedeværelse i Randers.

På kontoret på Rådhustorvet – midt i Randers – har vi ansatte fra Din Avis delt kontor med fire journalister fra JP Randers i godt et års tid.

Desværre fik de fire besked i mandags om, at Jyllands-Posten ikke længere vil drive JP Lokal, som har været en digital satsning, hvor du har skullet betale for lokale nyheder via et abonnement.

Vi har måttet sige farvel til de fire bofæller her på kontoret. Vi håber, de alle finder et nyt job, hvor de vil gøre en lige så stor forskel, som de har gjort i nyhedsbilledet her i Randers.

Det er ikke mange medier, der kan prale af at have sat fokus på blandt andet en kommunalt ansat direktør, hvis ledelsesstil fik flere medarbejdere til at gå ned med stress, eller at have gjort opmærksom på, at en lokal politiker, der både er folketingsmedlem og byrådspolitiker, har forsøgt at lyve sig fri fra et udvalgsmøde, som han selv var formand for.

Og der har været mange flere artikler, som har oplyst læserne i Randers, og historier, som vi har trængt til at få frem.

Vi er her endnu

Din Avis er også ejet af Jyllands-Posten, og fra ledelsen af en af Danmarks største medievirksomheder lyder det, at Din Avis fortsat skal og bør være en del af nyhedsbilledet i Randers. Vi er altså ikke på vej væk. Din Avis lukker ikke.

»Ved at tilbyde godt indhold, kan vi være en attraktiv samarbejdspartner, og jeg er glad for alle de annoncører, der kan se en værdi i at samarbejde med os. Sammen har vi en fælles ambition om at Randers fortsat skal være en attraktiv kommune at handle og leve i,« siger Morten Nystrup, der er nyudnævnt administrerende direktør for Jyllands-Postens Lokalaviser. Han har været ansvarshavende chefredaktør for lokalaviserne i næsten tre år og den rolle fortsætter han i, samtidig med rollen som direktør.

Din Avis har kontor i en af midtbyens smukkeste bygninger. Du er velkommen til at kigge forbi!

Her kan du møde salgschef Tobias Thomsen, mediekonsulent Lars Lindstrøm, journalist Cecilie Bisgaard og redaktør Kian Johansen. Flere er forbi hver uge for at sige tak for en god avis. Det er vi taknemmelige for.

Hvad med et gratis nyhedsbrev?

Mange vælger at sige ja tak til nyhedsbrevet fra Din Avis. Klik her for at tilmelde dig.

Det vil vi gerne sige tak for.

Nu er vi jo mest kendt som dem, der leverer Din Avis i papirsform hver uge, men et godt gammeldags nyhedsbrev med gratis lokale nyheder direkte i mail-indbakken – det kan de fleste jo bruge.

Tiltaget med at genstarte nyhedsbrevet er blot en af de mange ting, som vi fra Din Avis har gang i for tiden.

Udover, at vi journalister sørger for at holde dig opdateret på de lokale nyheder, så sætter vi også fokus på ting i din hverdag.

Vi har for eksempel gang i en serie om ulogiske lyskryds.

Vi leder stadig efter de smukke betonfrøer, der i år har 20-års-jubilæum, og som stadig pynter mange steder i Randers og omegn.

Vi beder dig også om at kigge op og nyde de smukke detaljer i Randers midtby.

Din Avis – Vores Randers