50 pædagogstuderende er dimitteret.

50 pædagogstuderende dimitterede fra Pædagoguddannelsen Randers 22. juni.

Dimittenderne er: 1 hold: Adelisa Hodzic, Almas Darwish, Ane Sofie Gytkjær Olsen, Anne Marie Pedersen, Britt Ellemann Povlsen, Camilla Mogensen, Caroline Dahlerup Møller, Catharina Basse Christoffersen, Dorte Miclasz-Brandt, Emma Baunbæk Østerby, Esben Lundø Clausen, Jane Brøndum Jensen, Jimmi Lyngsø, Julie Schmidt Søndergaard, Line Satiné Kristiansen, Martin Hornbæk Andersen, Nikolaj Ladefoged Kristensen, Pernille Sommer, Rasmus Johan René Refer, Saeedeh Hosseini, Sara Abdallah Taha, Simon Kempel Svendsen, Stephanie Sicko, Thomas Bruun Pedersen.

Hold 2: Anna Bødker Christensen, Anne Nørgaard Jensen, Camilla Grønning Henriksen, Christian Kruse Sørensen, Christina Hye Andersen, Dennis Jensen, Emma Friis Mikkelsen, Isabella Kristiansen, Julie Gudum Iversen, Julie Line-Cecilie Ask, Julie Møller Kudahl, Kasper Bøttern Laursen, Kathrine Bang Ovesen, Katrine Wallin Pape, Laura Vissing Kjersgaard Nielsen, Line Lahn Pedersen, Louise Christine Pabst Nielsen, Mads Lund Hjorth, Mads Ormslev Christensen, Mathias F. Schlägelberger Jørgensen, Mathias Kold Jensen, Mia Østergaard Nielsen, Nanna Agerskov Sørensen, Shejla Hajdarevic, Signe Nørbo Frandsen, Sofie Munch.