Randers Kommune har netop ansat Randi Vuust Skall som ny chef for Plan, By og Natur. Hun får dermed ansvaret for en række fagområder i kommunen som byudvikling, planlægning, miljø og natur.

Randi Vuust Skall kommer fra en stilling som leder af Plan og Byudvikling i Skanderborg Kommune, og inden da var hun i 10 år ansat i Horsens Kommune, hvor hun blandt andet har været afdelingsleder for Plan og By og konstitueret som chef for Plan, Byg og Erhverv, ligesom hun også tidligere har været ansat i Vejen og Ikast-Brande Kommune og i rådgiverbranchen.

Randi Vuust Skall er 43 år og bor i Horsens med sin mand og to børn. Hun er uddannet civilingeniør i Urban Design fra Aalborg Universitet i 2003 og har siden efteruddannet sig både i ledelse og inden for det planfaglige felt med blandt andet strategisk byledelse for fagchefer.