Din Avis sætter avisstandere op hos Dagli’Brugsen i Stevnstrup og SuperBrugsen i Spentrup og stopper med husstandsomdeling i blandt andet de to byer.

KIAN JOHANSEN

Fra 1. april kan du hente Din Avis hos Dagli’Brugsen i Stevnstrup og SuperBrugsen i Spentrup. Her sætter vi i samarbejde med de to brugser en avisstander op hvert sted, så du fra hver tirsdag eftermiddag kan hente Din Avis.

Vi stopper med at husstandsomdele vores avis i Spentrup, Linde, Mejlby, Gassum og Stevnstrup fra samme dato.

Distributionen og priserne på avispapir er blevet markant dyrere, og det sidste, vi vil spare på, er journalistikken og de gode tilbud i avisen. Derfor har vi desværre været nødt til at ændre distributionen i visse områder, så du som læser selv skal hente Din Avis, når du alligevel er ude at handle.

Løsningen de nævnte steder bliver nemlig, at du kan hente avisen i din lokale brugs. Du kan også læse Din Avis som e-avis på www.dinavis.dk.

Nye bude

Leveringen af avisen overgår samtidig til FK Distribution i stedet for Budnet. Så udgivelsen 5. april bliver den første, som FK Distribution kommer til at stå for.

Hvis du derefter oplever problemer og har en postkasse, der plejer at få Din Avis, og du ikke bor i Spentrup, Linde, Mejlby, Gassum og Stevnstrup, så ring til FK Distribution på 70 10 40 00.

Husk, at avisen må omdeles fra tirsdag og frem til torsdag klokken 21. Det afhænger af buddet og ruten, hvornår du modtager netop dit eksemplar.