Der er spørgsmål i vores quiz, som I er mere enige om end andre. På et enkelt spørgsmål deler jeres svar sig faktisk fifty-fifty.

AF CECILIE BISGAARD

Der er et par stykker, der har sagt nej til det hele. Alle 14 spørgsmål. Men der er ikke nogen, der har sagt ja til alt.

Vi er ved at have dannet os et overblik over de mange svar, som I læsere har sendt til os i vores konkurrence Randers Dysten 2023 – og det er der kommet nogle interessante betragtninger ud af.

Vi kan i hvert fald hurtigt lave en top tre-liste over de ting, som I er mest enige om. Og en top tre-liste over de spørgsmål, hvor I er mest splittede.

Her er I mest enige

Det, som flest af jer er enige om, er, at der ikke er et sted eller en restaurant i Randers Kommune, der bliver nævnt i årets Michelin-guide. Kun hver femte af jer tror, at vi har et gastronomisk niveau, der er højt nok til det.

I er også rimelig sikre på, at det heller ikke bliver i år, at politikerne siger ja til at udvide E45 til tre spor i begge retninger hele vejen til Randers N. 73 procent af jer tror i hvert fald ikke på det. Men de sidste 27 procent er optimistiske. Det satser på, at det endelig bliver i år.

Syv ud af ti tror ikke, at 2023 bliver et helt stabilt år, når det kommer til politik. Så mange af jer er nemlig overbeviste om, at der også i år vil være medlemmer af Randers Byråd, der forlader deres parti. 29 procent er ikke helt så sikre.

FAKTA: Randers Dysten 2023

Din Avis har stillet 14 spørgsmål om mulige begivenheder, der kunne finde sted i Randers i 2023.

Quizzen er bygget op, således vi får svar på minimum to af spørgsmålene hvert kvartal.

Her er i mest uenige

Når det kommer til flere af de andre spørgsmål, er det tydeligt, at I læsere alligevel ikke er enige om alt. Til spørgsmålet om, hvorvidt oprensningen af en kommende badesø på Nordre Fælled er gået i gang inden efterårsferien, har 50 procent af jer svaret nej – og lige så mange har jo så svaret det modsatte. Det er der spørgsmål, der deler jer mest.

Forårets komme er I heller ikke helt enige om. Vi spurgte jer, om træerne på Rådhustorvet er sprunget ud inden 1. april. 53 procent siger ja. 47 procent tror, at det er lige tidligt nok. Vi får se, om foråret lader vente på sig.

På en delt tredjeplads over de spørgsmål, der splitter jer mest, kommer Randers Arena og Don Quixote. 44 procent siger ja til, at Arenaens voldgiftssager med Max Bögl er afsluttet inden 1. oktober. Lige så mange mener, at lejemålet i Middelgade, hvor Don Quixote tidligere lå, vil blive lejet ud i løbet af 2023. 56 procent siger nej til både det ene og det andet.

Hvem, tror du, får ret?

Din Avis arbejder i øjeblikket på at få erhvervsdrivende, politikere og andre fremtrædende personligheder til at give deres bud på årets gang i Randers Kommune. Vi håber snart at kunne dele deres betragtninger med jer.