CBRE Intego, der beskæftiger 31 medarbejdere i Randers, vil fremadrettet hedde CBRE Teknisk servicepartner, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Navneskiftet er resultatet af CBREs opkøb, som også betyder, at virksomheden får nye kompetencer samt muligheder for vækst i Randers og omegn.

Udskiftningen af navn og logo er i fuld gang på både biler, kontor, værksted og arbejdstøj på Messingvej i Randers.

Under det nye navn vil virksomheden fortsat levere tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur.

»Fremadrettet kommer vi til at kunne tilbyde vores kunder flere produkter på hylden, når vi nu med det nye navn for alvor bliver en del af CBRE og kan løfte opgaver i fællesskab. Derudover fortsætter vi naturligvis i det samme gode spor med de tætte og langvarige samarbejdsaftaler med virksomheder, hvor mange af dem ligger i lokalområdet, mens vi også fortsat kommer til at have fokus på rekruttering og uddannelse af lærlinge,« siger afdelingschef i CBRE Teknisk servicepartner i Randers, Danni Ravnebæk.