Der vil både være aktiviteter for børn og for voksne, og alt er gratis.

Traditionen tro fester hele Randers i uge 33 med masser af oplevelser, events og eventyr for både byens borgere og gæster udefra. Randers Bibliotek flytter i telt på Kirketorvet i de første dage af Randers Festuge 2023 og inviterer til et væld af aktiviteter, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

»Vi glæder os til at rykke en del af biblioteket ud i byrummet og byde indenfor i teltet til nogle gode oplevelser for hele familien. Vi håber, at der kommer rigtig mange forbi til højtlæsning, hygge eller et spændende foredrag,« siger Peter Elmelund, biblioteksmusikant på Randers Bibliotek.

Artiklen fortsætter under billedet

Peter Elmelund og Inger Nygaard Kaad er nogle af dem, der står for bibliotekets arrangementer i teltet på Kirketorvet i Randers Festuge 2023. Pressefoto

Biblioteket byder blandt andet på børneaktiviteter med højtlæsning, farvelægning og billedbogsbanko med præmier. Og både børn, unge og voksne er velkomne, når biblioteket stiller et kæmpe mikadospil og andre sjove spil frem i teltet.

For de voksne er der foredrag om Karin Michaëlis, et musikalsk foredrag om Grundtvig og præsentation af det usynlige teaterstykke ‘Hemmeligheden om Randers’ med efterfølgende oplevelse af lydvandringen.

Alle oplevelser med Randers Bibliotek i teltet på Kirketorvet er gratis. Familiearrangementerne er åbent for alle, men de tre foredrag kræver tilmelding. Man kan læse meget mere og bestille sine billetter på Randers Biblioteks hjemmeside.

sra