Det bliver et overflødighedshorn af indtryk, når dørene til Arena Randers åbner i Randers Festuge tirsdag 15. august, skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Inde i Arenaen står over ti forskellige stande klar med vidt forskellige temaer om, hvad der kan gøre livet lidt eller en del lettere for pensionister.

Mangfoldigheden er stor. Madservice Kronjylland viser, hvor lækker mad kan laves i større portioner. Økobageren præsenterer lækre kager. Der er informationer om bustrafik, Borgerservice tager imod, biblioteket viser sig frem, og høre- og synscenter Midt viser det sidste nye inden for deres felt, og det generelle tager Hjælpemiddelhuset sig af. Frivilligguiderne fortæller om det spændende arbejde, de gør for plejehjemsbeboerne og meget mere.

Senere går Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell på scenen, og han har inviteret ingen ringere end Annette Heick med.

Borgmester Torben Hansen (S) byder velkommen sammen med en veloplagt konferencier ved direktør Peter Westphael fra Randers Teater, og Aase Boje, formand for Ældrerådet, informerer også kort om, hvad der rører sig lige nu.

Arrangementet er gratis, og der er kaffe og kage.

sra