Sparekassen Kronjylland har fået to nye kunderådgivere og en ny IT-udvikler.

Hele tre nye medarbejdere er blevet ansat i Sparekassen Kronjylland.

Sofie M. Jensen er ny kunderådgiver hos Sparekassen Kronjylland Randers City. Pressefoto

Randers City-afdelingen har fået en ny kunderådgiver i form af Sofie M. Jensen på 27 år. Hun kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling og har dermed både erfaring i og kompetencer til at rådgive kunderne om alle aspekter af deres økonomi. Hun er født og opvokset i Randers, og hun bor stadig i byen. Fritiden bruger hun på venner og familie, og hun er ofte at finde som tilskuer på stadion til Randers FC’s kampe.

Anja Klasnic er ny kunderådgiver hos Sparekassen Kronjylland i Spentrup. Pressefoto

Spentrup-afdelingen har også fået en ny kunderådgiver. Anja Klasnic på 38 år har flere års erfaring med sig fra en lignende stilling. Hun ser det som sin fornemste opgave at skabe sammenhæng mellem kundernes drømme og deres økonomiske muligheder. Privat bor hun i Spentrup sammen med sin mand og deres to børn.

Sigurd Mathiasen er blevet ansat som IT-udvikler i Sparekassen Kronjyllands afdeling for digitalisering. Pressefoto

Endelig er Sigurd Mathiasen blevet ansat som IT-udvikler i Sparekassen Kronjyllands afdeling for digitalisering. Han kommer fra en stilling i Velas Landbrugsrådgivning og har en kandidatgrad i IT, kommunikation og organisation. I Sparekassen skal han bidrage til at automatisere og effektivisere processer og bygge nye digitale værktøjer til kollegerne, så de kan løse deres opgaver hurtigere og bedre. Privat bor han i Hinnerup med sin kæreste og deres to børn. Fritiden bruges på familien, madlavning og styrketræning.

sra