Fra uge 43 kan Vestervangsskolens elever (og forældre) glæde sig over, at skolemaden bliver lavet og håndteret af kokkene i storkøkkenet hos Arena Randers.

Det oplyser Arena Randers i en pressemeddelelse.

De leverer allerede i dag skolemad til Randers Realskole og C. la Cours Skole. Ved at få øget volumen vil de over tid kunne præsentere fordelene ved erfaringerne og synergierne fra deres café og selskabsdrift i Arenaen.

Vestervangsskolen tog kontakt, og det passende perfekt til Arena Randers’ handlingsplaner om at vækste deres køkkenproduktion med leveringer og produktion af skolemad til byens børn og unge på skolerne og uddannelsessteder.

»Vi er glade for at kunne tilbyde vores elever skolemad igen. Vi ser frem til samarbejdet med Arenaen og er overbeviste om, at vores elever vil nyde sund og ernæringsrig mad,« siger Jakob Voldby, der er skoleleder på Vestervangsskolen.

»Vi er stolte af, at skolens ledelse og bestyrelse har valgt Arena Randers som deres partner. En særlig tak går til vores køkkenchef, Lone Appelby, for hendes fremragende arbejde,« siger Morten Arnesen, der er direktør i Randers Idrætshaller, der blandt andet ejer Arena Randers.

Arena Randers har allerede ansat en kok til opgaven, hvilket betyder, at de nu har tre fuldtidskokke i køkkenet. Derudover søger de en 30-37 timers stillingen til primært at være det nye ansigt i skoleboden på Vestervangsskolen.

mw