En narcissistisk personlighedsforstyrrelse kan være katastrofal for omgivelserne. Når en mægtig verdensleder for eksempel tramper rundt i vores verdensorden som en gal elefant eller endnu farligere: Når rovdyret viser tænder, hvis man er havnet i nær relation med en narcissist.

Et psykisk voldsforhold er kimen til Annika B. Lewis og Kassandra Productions personligt funderede forestilling, The Soul Catcher. Forestillingen havde urpremiere i 2020, og den spillede dengang på blandt andet Det Kgl. Teater.

Nu genopsættes den og kan i den forbindelse opleves i Randers, hvor forestillingen opføres på Randers Teater allerede i morgen 24. oktober. Vi havde i sidste uges udgave af Din Avis skrevet, at det var 28. og 29. oktober.

Den meget personlige performance baserer sig blandt andet på Kassandras kunstneriske leder, performancekunstner og instruktør Annika B. Lewis’, egne oplevelser og erfaringer i et forhold med psykisk vold.

Billetter til forestillingen kan købes på randersteater. dk.