Nyt biografabonnement åbner døren til fri filmoplevelse i Nordisk Film Biografer Randers

Fra nu af kan biografentusiaster nyde alle film, når det passer dem, uden bekymring om billetpriser.

Biografabonnementet, der allerede har været en succes i Aalborg, udvides nu til 23 biografer landet over, herunder Randers. Med Bioplus Unlimited kan randrusianerne besøge biografen lige så ofte, som de ønsker, og biografchef René Jensen er begejstret for at tilbyde abonnementet, der har været testet af i to andre biografer hos Nordisk Film med stor succes.

»Vi glæder os helt vildt til at høre, hvad randrusianerne synes om det og forhåbentlig se endnu flere glade gæster i biografen,« siger han i en pressemeddelelse.

Gælder også i andre byer

Biografchefen understreger, at det nye abonnement til 229 kroner om måneden ikke kun handler om adgang til film men også om at skabe en fordybende og anderledes biografoplevelse for randrusianerne.

»Vores data viser, at abonnementsmodellen er med til både at løfte de store blockbusters men også de mindre titler. Abonnenterne bliver mere interesserede i filmprogrammet og har god mulighed for at udforske og opleve de genrer og titler, som en normalt betalende gæst typisk ikke ville gøre, fordi de ofte udvælger to-fire biograffilm, de vil se om året. Nogle bruger også abonnementet til at se den samme film flere gange,« siger biografchefen og fortsætter:

»Og hvis man besøger venner i Aarhus eller familie i Esbjerg, kan man stadig gå lige så meget i biografen, man har lyst til.«

Ikke modsvar

Er i presset af streaming – og er det derfor, I gør det her?

»Vi sammenligner vores nye abonnement med andre ud-af-huset-oplevelser som et årskort til Tivoli, Legoland eller Djurs Sommerland, så det her er ikke et modsvar til streaming – gæsterne ved, at de i biografen får en anden oplevelse end hjemme i sofaen. Vi forventer, at der er flere, som går i biografen, og at abonnenterne ser flere film. Det er godt – ikke bare for os og gæsterne men også for kulturen, filmbranchen, de danske film og hele det lokale byliv,« siger René Jensen til Din Avis.