Mads Lerche Møller fra Randers Lærerforening valgt til Hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening. Det er første gang, Randers Lærerforening er repræsenteret i Hovedstyrelsen.

»Jeg er glad for opbakningen for fra Randers Lærerforening, tillidsrepræsentanter og medlemmer rundt i Danmark, og vil arbejde for medlemmerne både i Randers og selvfølgelig i hele landet,« fortæller Mads Lerche Møller i en pressemeddelelse, og han fortsætter: »Jeg glæder mig til at arbejde med arbejdsmiljø, den kommende overenskomst, og få endnu mere fokus på to-lærerordninger, fleksibel arbejdstid og andre ting, der gør, at medlemmerne oplever, at de kan lykkes med opgaven.«

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening, udtaler:

»Med Mads i Hovedstyrelsen får vi nu nye og mere lokale muligheder for indflydelse og en endnu tættere kontakt til Hovedstyrelsen end tidligere. Vi glæder os over den store stemmeprocent – blandt lærere, børnehaveklasseledere, vejledere og konsulenter er stemmeprocenten på 73, mens den samlede stemmeprocent i Randers er på 55,3.«